Internett er farlig del 2

januar 4, 2009

Tore Renberg vil drepe den farlige e-boka. Det er sådd tvil om han klarer det selv om han allierer seg med Don Quijote de la Mancha.

Adresseavisa hadde nylig et intervjue med to anonyme trøndere med solbriller og grå cowboyhatter. Trønderne som begge var 20 år og tillegg mer datakyndig enn en lektor, kunne fortelle at de ved hjelp av noe som het linux og små parabol antenner, kunne hente tekst og bilder fra for eksempel facebook, uten at de kvitterte for mottatt informasjon.

Teoretisk sett kan det hende at de ruller ned bilvinduet og retter antennene mot huset mitt og i det jeg trykker publiser, flyr ikke bokstavene bare til wordpress. Nei, de havner også i bilen til gutta med cowboyhatt.

Egentlig er det ikke så fryktelig å tenke på. Jeg minner meg selv på at de hadde jo gråehatter. Hadde de derimot hatt svart hatt, hadde det vært farlig, virkelig farlig, særlig hvis hatten hadde sittet på hodet til en nabo.

Strengt tatt har jeg bare to naboer: Skogen og en kornåker full av snø, men det er ingen grunn til å være ubekymret. Bak granene kan det skjule seg en svart cowboyhatt og mellom grangreinene stikker det fram en rør lignende helical helix antenne. Det er slike greier the bad guys med svarte hatter bruker.

Jeg har ikke hatt en sjanse med mitt usikrede nett. De ville pumpet tempfila mi full av grov barneporno og ringt politiet, før de har kastet seg på hesten.

Nå i dag er det sporsnø, så det har vært lett overbevise politiet om at jeg har hatt besøk av the bad guys med helical helix og svart hatt. Men tenk om det har vært barfrost!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: